VEELGESTELDE VRAGEN

Is de camera waterdicht?

Nee, de camera is niet waterdicht. Wél wordt er een waterdichte hoes bijgeleverd. Deze komt om de camera heen en beschermt de camera tegen regen. Let wel op dat je de camera zelf droog houdt. Het nadeel van de regenkap is wel dat de mast gevoeliger wordt voor windinvloeden. Houdt dit dus in de gaten!

Kan de videomast tegen de wind?

De videomast is getest tot windkracht 6. Zelfs toen gaf deze nog prachtig stabiele beelden. De carbon-kevlar mast zorgt voor een stevige basis en de camera is gefabriceerd door een grote drone-fabrikant. Deze technieken gecombineerd garanderen een stabiel beeld.

Wat zijn de voorwaarden voor de financial lease?

  1. Je kunt leasen als bedrijf en als vereniging;
  2. Wij vragen een borg van 3 maandtermijnen en 1 termijn vooraf;
  3. De maandtermijnen zijn € 65,- inclusief BTW;
  4. Na de eerste termijn volgen 35 termijnen die per 1e van de maand worden afgeschreven middels automatische incasso;
  5. Aan het einde van de looptijd vervalt de borg aan ons en is de videomast van u.

Kan ik ook leasen als particulier?

Nee, je kunt wel de Sportsview-mast leasen als vereniging of bedrijf. Vul het formulier in, betaal via iDeal de aanbetaling en vervolgens ontvang je de leaseovereenkomst.

Indien deze wordt getekend door een tekeningsbevoegde zal de mast worden toegezonden.

Hoe gaan jullie om met nieuwe ontwikkelingen?

Sportsview is ontwikkeld vanuit liefde voor de sport. Tijdens de ontwikkelperiode zijn wij erachter gekomen dat er veel en snelle ontwikkelingen zijn op dit gebied. Wij willen met ons product voorop blijven lopen, zonder afbreuk te doen aan de uitgangspunten: betaalbaar en doeltreffend. Indien er ontwikkelingen zijn (nieuwe camera's, nieuwe software) dan willen wij onze klanten de mogelijkheid geven daarin mee te gaan. Wij zullen de gebruikers van Sportsview op de hoogte houden van deze ontwikkelingen en indien gewenst de aanpassingen aan het product doen die nodig zijn om de ontwikkelingen bij te houden. Dit zullen wij tegen een gereduceerd tarief doen.

Heeft u vragen over SportsView?

Wij vertellen u graag meer.

Bel 073 6 123 320 Of ga naar onze contactpagina