Voor het gemak van uw vereniging

SPORTSVIEW leasen

Hoe werkt het?


1. Laag bedrag per maand
Met een minimale investering van €49,00 per maand (exclusief BTW) profiteert u maximaal van het volledige gebruik van SPORTSVIEW. Het vaste lage maandelijkse tarief blijft ongewijzigd gedurende de looptijd en maakt SPORTSVIEW betaalbaar voor iedere sportliefhebber.

2. Eigendom aan einde van de looptijd
Met de betaling van de laatste termijn wordt uw vereniging eigenaar van SPORTSVIEW.

3. Integratie van updates
Omdat SportsView een product is dat continu in ontwikkeling blijft, houden wij u met een leasecontract altijd op de hoogte van actuele updates met mogelijke oplossingen en verbeteringen. Zo bent u altijd up-to-date, nu en in de toekomst.

4. Beperkte financieringscheck
Uittreksel Kamer Van Koophandel, groen licht van de sportvereniging en een handtekening van de gemachtigde zijn alles wat u nodig hebt voor het afsluiten van een leasecontract.


Met deze leasemogelijkheden is SPORTSVIEW binnen handbereik voor iedereen die van sport houdt. Wilt u meer informatie over de unieke toepassingen voor uw sportclub? Of bent u benieuwd naar individuele mogelijkheden waarmee u de prestaties binnen uw vereniging kunt verbeteren? Neem contact met ons op. We bekijken graag samen met u hoe we SPORTSVIEW optimaal kunnen inzetten bij trainingen en wedstrijden.

Boek nu een gratis demo bij uw club. Wij komen graag naar u toe! Volgens COVID-19 regels.

Bel +31 73 6 123 320 Of ga naar onze contactpagina