Regelmatig interviewen we trainers, spelers, videoanalisten en andere interessante gebruikers over de inzet van de SPORTSVIEW Spectator bij hun club. Zie hier de meest actuele interviews.

Reviews

Bijdrage aan creatieve succes van USVV Odysseus'91

Bij deze Utrechtse studentenclub gaat het naast sportplezier, ook om de juiste aandacht en mogelijkheden voor de ontwikkeling van iedere speler. De uitgangspunten van SPORTSVIEW ondersteunen dit: doeltreffend, betaalbaar en flexibel!

No limits!! Keepers challenge

Ontwikkel talenten door verder te kijken. Deze jeugdkeepers versterken door elkaars trainingen te ervaren. 

Michel Valke - videoanalist Feyenoord

Oud-international en huidige video- en performance analist van Feyenoord Academy Michel Valke vergelijkt kort drie mogelijkheden voor videoanalyse: vast systeem, videotoren en de videomast.

U13 CUP van C.V.V. De Zwervers

Tijdens de U13 CUP van C.V.V. De Zwervers heeft SPORTSVIEW op beide velden de videomast gedemonstreerd. Dit betekent dat alle wedstrijden van de 12 teams zijn vastgelegd. Met een zeer aansprekend deelnemersveld, waaronder FC Barcelona, Inter Milan, Manchester United en van eigen bodem Ajax en PSV, levert dat bijzonder fraaie beelden op. Wellicht liep een toekomstige Messi op het veld. Bekijk de finale en beoordeel zelf.

Tom van Mierlo - videoanalist FC Den Bosch

Tom is videoanalist in de jeugdopleiding van FC Den Bosch en verteld over zijn ervaringen met het samenwerken met trainers. De afgelopen periode heeft er volgens Tom een positieve ontwikkeling plaatsgevonden, doordat trainers steeds meer feedback geven op de analyses die de videoanalisten maken.

''De laatste maanden komen er trainers naar de analisten toe met allerlei wensen en eisen die zij in een analyse willen terugzien''

 

Robin Feenstra - videoanalist FC Dordrecht

Robin Feenstra is videoanalist van FC Dordrecht. Robin verteld waarom FC Dordrecht is overgestapt van een videotoren naar de SPORTSVIEW videomast. Volgens Robin is de flexibiliteit één van de grootste voordelen.

''Het is nu ook mogelijk om uitwedstrijden te filmen''

Godwin Falix - Voetbalschool F4E

Godwin Falix is eigenaar van de voetbalschool Football 4 Everyone. F4E gelooft om uit iedere speler het beste resultaat te halen. Godwin verteld over de voordelen van de SPORTSVIEW videomast om extra inspiratie en innovatie voor voetballers te creëren.

''De beelden kunnen helpen in de verbetering en ontwikkeling van spelers binnen hun positie''

 

Jeugdspelers - FC Den Bosch

Yassir en Wessel, spelers in de jeugdopleiding van FC Den Bosch, vertellen over het voordeel van het gebruik van videoanalyse bij hun persoonlijke ontwikkeling. Met de beelden van SPORTSVIEW kunnen ze direct bekijken wat er bij trainingen en wedstrijden fout gaat en wat ze beter kunnen doen.

''Het voordeel van videoanalyse vind ik vooral dat je je eigen fouten kan ontdekken die je in de wedstrijd misschien niet had kunnen zien''

Boek nu een gratis demo bij uw club. Wij komen graag naar u toe!

Bel +31 73 6 123 320 Of ga naar onze contactpagina