Regelmatig delen trainers, spelers, videoanalisten en andere gebruikers hun ervaringen met de inzet van het SPORTSVIEW videoanalyse systeem. Zie hier de meest actuele interviews.

Reviews

Edwin Slagboom - Hoofdtrainer EFC Eersel

Wij gingen in het zuiden langs bij Edwin Slagboom, na verschillende trainersfuncties te hebben bekleed bij FC Eindhoven, is hij nu terug hoofdtrainer in het amateurvoetbal bij EFC Eersel. Slagboom vertelde ons hoe hij SPORTSVIEW inzet bij zijn nieuwe club en waarom videoanalyse belangrijk is.

In gesprek met SC Cambuur

"De videomasten hebben een groot voordeel; je hebt geen steiger meer nodig."

"Je kunt de mast overal waar je komt heel simpel installeren en dus ten alle tijden beelden maken."

"Bij trainingen kun je de mast makkelijk vanuit verschillende posities gebruiken." 

Justin van der Dam - videoanalist SC Heerenveen

Wij gingen in het noorden langs bij Justin van der Dam, hij is videoanalist en keeperstrainer bij SC Heerenveen. Van der Dam vertelde ons hoe ze bij de vrouwen elftallen gebruik maken van videoanalyse en waarom de beelden zo belangrijk zijn.

SPORTSVIEW 2020

2020 was een bijzonder jaar. SPORTSVIEW wenst iedereen een gezond en sportief 2021!

Joost Kuppens - rugby performance en techniek trainer rugbyclub The Dukes

"De spelers reageren heel positief op het gebruik van videobeelden. Ze gaan de situaties van zichzelf terugzoeken en kunnen daarin nieuwe ontwikkelingen van zichzelf terugzien."

"Door middel van het SPORTSVIEW videomateriaal zijn wij als coaches meer in staat feedback te geven aan onze spelers zonder ruis op de lijn. De beelden spreken voor zich!"

"Het is erg fijn om alles van bovenaf te kunnen zien omdat we erg op zoek zijn naar de positionering van de spelers."

Joost Kuppens is een enthousiaste sportfanaat met jarenlange ervaring in het trainen en coachen van sporters en sportbegeleiders op diverse niveaus. Vanuit zijn bedrijf Sport Approved heeft zich laten inspireren door de rugbysport waar hij als 14-jarige jongen voor het eerst mee in aanraking kwam. De sportieve cultuur, de zeer zware fysieke inspanningen en de grote diversiteit binnen de spelersgroepen, zijn van invloed op het huidige profiel van Sport Approved. Als performance en techniek trainer bij RC The Dukes spreken we met Joost over de inzet en effecten van videoanalyse voor de rugbysport.

Jeffrey de Visscher - trainer en coördinator middenbouw FC Twente Academy

"Alle jeugdteams van de FC Twente Academy maken gebruik van de SPORTSVIEW videomast. Zelfs als de wedstrijden kort achter elkaar plaatsvinden."

Als voormalig betaald voetballer heeft Jeffrey de Visscher een bak aan ervaring. Deze zet hij nu in voor de ontwikkeling van jeugdteams van de FC Twente Academy. Naast trainer is hij ook coördinator van de middenbouw en in die rol actief betrokken bij de groeiende inzet van videoanalyse voor alle jeugdteams van FC Twente.

Michel Valke - videoanalist Feyenoord

Oud-international en huidige video- en performance analist van Feyenoord Academy Michel Valke vergelijkt kort drie mogelijkheden voor videoanalyse: vast systeem, videotoren en de videomast.

Michiel de Ruiter - enthousiaste vader van Zwaluw V.F.C. jeugdelftal

"Ik film zowel uit- als thuiswedstrijden. Voordeel van de SPORTSVIEW videomast is dat niet gebonden aan het hoofdveld maar op elk veld kan filmen. En dus ook uit. Heel handig gewoon!"

"De trainers vinden het allemaal super. En ook alle ouders en spelers vinden het leuk om een wedstrijd terug te zien."

"De beelden zijn echt heel nuttig om dingen aan te pakken. Wanneer je in de emotie van de wedstrijd zit, zie je niet alles. Wanneer je de beelden terugkijkt, kan je daarvan leren."

"Ik kom uit de hockeywereld. Daar wordt alles gefilmd. Dus ik ben altijd van het filmen. Je kan er echt zoveel van leren. Gewoon doen!"

Als vader van 4 zoons is Michiel regelmatig te vinden langs de velden van Zwaluw V.F.C. in Vught. Bij het team van zijn tweeling heeft hij enthousiast de taak als cameraman opgepakt. Zoveel als mogelijk neemt hij de SPORTSVIEW videomast mee. De coaches, spelers en ouders van het Vughtse jeugdteam zijn er blij mee. 

SPORTSVIEW 2019

2019 was een veelomvattend jaar voor SPORTSVIEW! 🤩 Hier zijn de te gekke doelen die we hebben bereikt dit jaar. Een gezond en leerzaam 2020 gewenst!

Robin Feenstra - videoanalist FC Dordrecht

Robin Feenstra is videoanalist van FC Dordrecht. Robin verteld waarom FC Dordrecht is overgestapt van een videotoren naar de SPORTSVIEW videomast. Volgens Robin is de flexibiliteit één van de grootste voordelen.

''Het is nu ook mogelijk om uitwedstrijden te filmen''

Patrick Bakhuis - eigenaar PB Soccer

"Als je SPORTSVIEW als sportvereniging aan kunt bieden dan haal je ook ambitieuze trainers naar je toe. Bovendien ben je  er niet aangebonden dat je alleen thuis kan filmen. Je pakt de videomast uit de tas en je kan van start!"

"Beelden liegen niet"

Patrick Bakhuis heeft in 2013 PB Soccer gestart om voetballende kinderen een extra trainingsmoment aan te bieden. Dit is uitgegroeid tot een gerenommeerd voetbalbedrijf dat naast extra training voor een individu, groepstraining, voetbalevents ook voetbal kinderfeestjes en voetbalkampen organiseerd in en rondom Almelo. Daarbij biedt hij ook videoanalyse aan als service. Omdat zijn visie is dat elk kind het beste in zichzelf vind met plezier.

Bijdrage aan creatieve succes van USVV Odysseus'91

Bij deze Utrechtse studentenclub gaat het naast sportplezier, ook om de juiste aandacht en mogelijkheden voor de ontwikkeling van iedere speler. De uitgangspunten van SPORTSVIEW ondersteunen dit: doeltreffend, betaalbaar en flexibel!

No limits!! Keepers challenge

Ontwikkel talenten door verder te kijken. Deze jeugdkeepers versterken door elkaars trainingen te ervaren. 

U13 CUP van C.V.V. De Zwervers

Tijdens de U13 CUP van C.V.V. De Zwervers heeft SPORTSVIEW op beide velden de videomast gedemonstreerd. Dit betekent dat alle wedstrijden van de 12 teams zijn vastgelegd. Met een zeer aansprekend deelnemersveld, waaronder FC Barcelona, Inter Milan, Manchester United en van eigen bodem Ajax en PSV, levert dat bijzonder fraaie beelden op. Wellicht liep een toekomstige Messi op het veld. Bekijk de finale en beoordeel zelf.

Tom van Mierlo - videoanalist FC Den Bosch

Tom is videoanalist in de jeugdopleiding van FC Den Bosch en verteld over zijn ervaringen met het samenwerken met trainers. De afgelopen periode heeft er volgens Tom een positieve ontwikkeling plaatsgevonden, doordat trainers steeds meer feedback geven op de analyses die de videoanalisten maken.

''De laatste maanden komen er trainers naar de analisten toe met allerlei wensen en eisen die zij in een analyse willen terugzien''

 

Godwin Falix - Voetbalschool F4E

Godwin Falix is eigenaar van de voetbalschool Football 4 Everyone. F4E gelooft om uit iedere speler het beste resultaat te halen. Godwin verteld over de voordelen van de SPORTSVIEW videomast om extra inspiratie en innovatie voor voetballers te creëren.

''De beelden kunnen helpen in de verbetering en ontwikkeling van spelers binnen hun positie''

 

Jeugdspelers - FC Den Bosch

Yassir en Wessel, spelers in de jeugdopleiding van FC Den Bosch, vertellen over het voordeel van het gebruik van videoanalyse bij hun persoonlijke ontwikkeling. Met de beelden van SPORTSVIEW kunnen ze direct bekijken wat er bij trainingen en wedstrijden fout gaat en wat ze beter kunnen doen.

''Het voordeel van videoanalyse vind ik vooral dat je je eigen fouten kan ontdekken die je in de wedstrijd misschien niet had kunnen zien''

Deze sportverenigingen maken al gebruik van SPORTSVIEW

Feyenoord
Crossfire Premier Soccer
NOC*NSF
Club Brugge KV
V.V. Rolder Boys
Diok Leiden
R.K.S.V. de Tukkers
Z.V.V. Reality
SK Lokeren Doorslaar
de Sportkriebel VZw
AJAX
VV Noordwijk
SV Wijhe '92
SC Cambuur
Maccabi Tel-Aviv F.C.
SK Slavia Prague
Doing Zoetermeer
Rugby The Dukes
USVV Odysseus '91
Blackson Sports
V.V. Dongen
V.V. Naaldwijk
Fortuna Sittard
GVAV Rapiditas
Football Talent International
Sportief Rotselaar
Brussels Tigers
VV Duno
PEC Zwolle
KOP Coaching Training
K.V. Oostende
Alexandria ’66
S.J.C. Noordwijk
FC Twente
Graaf Willem II VAC
PB Soccer
RIX Hockey Club
Sporting Almere
SCG'18
Van Riemsdijk Sports
FC 's-Gravenzande
K. Zandhoven SK
KVC Wingene
FC Den Bosch
Willem II
KNVB
RKVV Zwaluw VFC
VV Echt
Odense BK (Denemarken)
V.V. Bavel
NAC Breda
VV Die Haghe
DHC Delft
RKSV Festilent
SV Marvilde
SV Markelo
Soccercentrum Geertruidenberg
VV Assendelft
DAW Schaijk
De Voetbalschool
Dutch Lions
SV Die Haghe
Hockeyclub Berlicum
HVV Tubantia
Sporting Almere
S.V. Oss
S.V. OBW
KNVB
Jordan Football Association
Odense Boldklub
HVCH Heesch
CKC Rotterdam
Football for everyone
FC Dordrecht
Feyenoord Academy
Voetbalvereniging Born
Sportclub Markelo
Luctor et Emergo
Football Association
V.V. Riel
HCB
Ultimate Football Academy
Balbal Vista
Kick4u
Sportclub 't Zand
KM Torhout
R.K.V.V. Zwaluw V.F.C.
R.K.V.V. E.V.V.

Boek nu een gratis demo bij uw club. Wij komen graag naar u toe!

Bel +31 73 6 123 320 Of ga naar onze contactpagina