Over SPORTSVIEW

EEN GROOT HART VOOR DE ONTWIKKELING VAN SPORTTALENT

SPORTSVIEW is ontstaan uit liefde en passie voor de sport. Om zo de ontwikkeling van zowel sport als sporttalent te stimuleren. Met een uniek systeem dat te gebruiken is voor iedereen die van sport én van zijn sportclub houdt.

Onze drijfveer
SPORTSVIEW maakt sportwedstrijden toegankelijk voor iedereen. Voor de liefhebber langs de lijn, maar ook voor de professional op het veld. Met SPORTSVIEW creëren we een nieuwe standaard voor sportregistratie. Door bestaande innovatieve technologie te koppelen aan een visie waarbij we de sport beter willen maken, is een systeem ontstaan dat dit realiseert. De liefde en interesse voor de sport is de drijfveer die ons motiveert om iedereen te kunnen betrekken bij sportwedstijden. Zonder nonsens en zonder ingewikkelde constructies doet SPORTSVIEW wat het belooft. Betaalbaar en doeltreffend.

 

Het team

Talentontwikkeling vraagt om scherpte en aandacht op elk detail, elke dag beter willen worden. De innovatieve en gebruiksvriendelijke beeldregistratie van SPORTSVIEW maakt het mogelijk om betaalbaar en doeltreffend trainingen, teamoefeningen en uiteraard sportwedstrijden te registreren en daarna te analyseren. Altijd bovenop de sport. Uit liefde voor de sport.

Edwin, Patrick en Willem zijn de SPORTSVIEW contactpersonen in uw regio. Als gebruikers van het eerste uur bieden zij nu deze lokale verkoop en service support.  

Stijn Boomaerts is net afgestudeerd voor SPECO Sportmarketing. In zijn eerste baan als business development bij SPORTSVIEW is Stijn dé contactpersoon voor onze klanten in Nederland en België. In zijn vrije tijd is Stijn regelmatig op het voetbalveld van V.V. Moerse Boys te vinden waar hij in de selectie speelt. Connect met Stijn via LinkedIn.

Kaine Everling is gek op video's. Vooral om ze zelf op te nemen, te editen en klaarmaken als ondersteunend materiaal voor SPORTSVIEW gebruikers.

Chantal van der Heijden houdt van aanpakken als administratief medewerker. De cijfers moeten kloppen, ook achter de komma.

Anouk Pijnenburg is een echte topper in Marketing en Communicatie en past dit ook met een creatief oog toe. Naast haar HBO-opleiding was ze vroeger ook veel te vinden op het hockeyveld en had hier ook veel plezier in.   

Goof Seijkens is bij SPORTSVIEW aangesloten als een veelzijdige product-ontwerper en maker. Met een achtergrond in de ontwerp- en maakindustrie is hij gespecialiseerd in prototypes en productieruns met korte looptijden. Hij wordt enthousiast van uitdagende ontwerpvraagstukken en is altijd op zoek naar slimme oplossingen. Stilzitten is onmogelijk. Er is altijd iets te bedenken, te maken of te ontdekken.

Helwin Teunissen is geboren bedrijfseconoom met een sportieve hockeyachtergrond op topniveau. Privé nauw betrokken bij de jeugdopleiding van FC Den Bosch. Als grondlegger van SPORTSVIEW altijd bezig met doorontwikkelen van producten en diensten. Connect met Helwin via LinkedIn.

Daniella Vrijhof is marketeer in hart en nieren. Met ruim 15 jaar ervaring als ondernemer weet zij wat er nodig is om solide merken en bedrijven te bouwen. Duurloper die haar grenzen graag opzoekt én verlegt. 

 

Vacatures Vind jij het leuker om op het sportveld te staan dan in de collegebanken? Wij zijn op altijd op zoek naar enthousiaste HBO- of MBO-studenten met een relevante opleiding. Momenteel zijn we specifiek op zoek naar een AV-specialist, kijk hier de video van deze gave stageplek.

Interesse? Stuur een korte e-mail met motivatie en CV naar info@sportsview.nl.

Netwerkorganisatie

Het SPORTSVIEW-syteem is ontwikkeld in samenwerking met de jeugdopleiding van FC Den Bosch. De kennis op het gebied van technisch trainen van deze BVO vormt de basis voor de continue ontwikkeling. 

Als netwerkorganisatie werkt SPORTSVIEW samen met uiteenlopende specialisten: W&H Sports, SoccerConcepts, Tactalyse, De Voetbalschool, PBSoccer, ES Talent en vele andere professionals.  

 

Analyse & software

Beelden gemaakt met de SPORTSVIEW videomast hebben een perfecte scherpte en bieden het juiste overzicht. Vervorming door stitchen of door het gebruik van een fisheye camera is totaal niet aan de orde. Beelden kunnen direct worden verwerkt in analysesoftware, zoals het SPORTSVIEW platform, Nacsport en vele andere apps.

Boek nu een gratis demo bij uw club. Wij komen graag naar u toe!

Bel +31 73 6 123 320 Of ga naar onze contactpagina