Over SPORTSVIEW

Een groot hart voor de ontwikkeling van sporttalent

Het team

Talentontwikkeling vraagt om scherpte en aandacht op elk detail, elke dag beter willen worden. De innovatieve en gebruiksvriendelijke beeldregistratie van SPORTSVIEW maakt het mogelijk om betaalbaar en doeltreffend trainingen, teamoefeningen en uiteraard sportwedstrijden te registreren en daarna te analyseren. Altijd bovenop de sport. Uit liefde voor de sport.

 

Sander de Goede (43): commerciële aanpakker met een focus op scoren. Tevens al zijn gehele loopbaan actief binnen de sportbranche. Kijkt graag vooruit met het oog op kansen en ontwikkelingen.

Max Janssen (23): met zijn HBO Sportmarketing papiertje op zak en met onvoorwaardelijke liefde voor sport is Max onze rots in de branding. In zijn vrije tijd zelf regelmatig op het voetbalveld te vinden.

Anouk Pijnenburg (19): met de opleiding Marketing en Communicatie loopt ze stage bij SPORTSVIEW. Ze is een echte topper in Marketing en Communicatie en past dit ook met een creatief oog toe. Naast haar opleiding was ze vroeger ook veel te vinden op het hockeyveld en had hier ook veel plezier in.      

Helwin Teunissen (48): veelzijdige bedrijfseconoom met een sportieve hockeyachtergrond op topniveau. Nauw betrokken bij de voetballerij vanwege zijn zoon die de jeugdopleiding bij FC Den Bosch volgt. Als grondlegger van SPORTSVIEW altijd bezig met doorontwikkelen van producten en diensten. Connect met Helwin via LinkedIn.

Jelle van der Valk (26): marketeer met een voorliefde voor creatie. Vliegende keep van het team en is meer dan content met deze rol. Besteedt zijn vrije tijd graag op het voetbalveld of in de zee. 

Daniella Vrijhof (46): marketeer in hart en nieren die met ruim 12 jaar ervaring als ondernemer weet zij wat er nodig is om solide merken en bedrijven te bouwen. Duurloper die haar grenzen graag opzoekt én verlegt. Connect met Daniella via LinkedIn.

 

Vind jij het leuker om op het sportveld te staan dan in de collegebanken? Wij zijn op zoek naar een stagiaire HBO marketing of bedrijfskunde. Interesse? Check hier jouw stagemogelijkheden.

Ontwikkelpartners

Het SPORTSVIEW-syteem is ontwikkeld in samenwerking met de jeugdopleiding van FC Den Bosch. De kennis op het gebied van technisch trainen van deze BVO vormt de basis voor de toegepaste oplossingen die de registratie biedt.

Vanuit deze basis is het systeem doorontwikkeld voor onder meer hockey- en korfbalclubs om ook binnen deze sporten een optimaal resultaat te verkrijgen.

Het team van "Preaufessionals" van Preau Sports

Preau Sports biedt als totaalleverancier op het gebied van sport vanaf nu ook de SPORTSVIEW videomast aan. Een team van ervaren “preaufessionals” demonstreert en informeert u met plezier over de SPORTSVIEW videomast als onderdeel van het complete aanbod van duurzame sport-, inrichtings- en trainingsmaterialen. In deze samenwerking staat de complete ontzorging van iedere club centraal. Volle focus op talentontwikkeling door haarscherpe beelden voor video-analyse!

Maak direct een afspraak met een "preaufessional" van Preau Sports: sales@sportsview.nl.

 

 

Analyse & software

Beelden gemaakt met de SPORTSVIEW videomast hebben een perfecte scherpte en bieden het juiste overzicht. Vervorming door stitchen of door het gebruik van een fisheye camera is totaal niet aan de orde. Beelden kunnen direct worden verwerkt in analysesoftware, zoals NACSPORT en vele andere apps.

Boek nu een gratis demo bij uw club. Wij komen graag naar u toe!

Bel +31 73 6 123 320 Of ga naar onze contactpagina