Over SPORTSVIEW

Een groot hart voor de ontwikkeling van sporttalent

Het team

Talentontwikkeling vraagt om scherpte en aandacht op elk detail, elke dag beter willen worden. De innovatieve en gebruiksvriendelijke beeldregistratie van SPORTSVIEW maakt het mogelijk om betaalbaar en doeltreffend trainingen, teamoefeningen en uiteraard sportwedstrijden te registreren en daarna te analyseren. Altijd bovenop de sport. Uit liefde voor de sport.

Max Janssen (22): met zijn HBO Sportmarketing papiertje op zak en met onvoorwaardelijke liefde voor sport is Max onze rots in de branding. In zijn vrije tijd zelf regelmatig op het voetbalveld te vinden.

Julien Retmia (24): afstudeerder HBO Sportmarketing en een fanatieke voetbaltrainer binnen de jeugdopleiding van FC Den Bosch en UDI'19. Met een enorme passie voor de voetbalwereld en marketing, heeft hij ook talentontwikkeling enorm hoog in het vaandel. Maar hard werken verslaat altijd nog het talent, indien het talent niet hard wil werken. 

Helwin Teunissen (47): een marathonloper met een sportieve hockeyachtergrond op topniveau. Nauw betrokken bij de voetballerij vanwege een zoon die de jeugdopleiding bij FC Den Bosch volgt. De grondlegger van SPORTSVIEW, een ontwikkeling die is ontstaan vanuit pure passie voor de sport.

Daniella Vrijhof (46): marketeer in hart en nieren die met ruim 12 jaar ervaring als ondernemer weet zij wat er nodig is om solide merken en bedrijven te bouwen. Duurloper die haar grenzen graag opzoekt én verlegt. 

 

Ontwikkelpartners

Het SPORTSVIEW-syteem is ontwikkeld in samenwerking met de jeugdopleiding van FC Den Bosch. De kennis op het gebied van technisch trainen van deze BVO vormt de basis voor de toegepaste oplossingen die de registratie biedt.

Vanuit deze basis is het systeem doorontwikkeld voor onder meer hockey- en korfbalclubs om ook binnen deze sporten een optimaal resultaat te verkrijgen.

Analysesoftware

De verwerking van de beelden kan op uiteenlopende manieren plaatsvinden. Door de hoge resolutie en scherpte van de beelden is het bewerken in analysesoftware uitstekend. SPORTSVIEW beelden worden momenteel gebruikt in de software van bijvoorbeeld Nacsports en YourTacticalAnalist.

Werken bij SPORTSVIEW

Bij SPORTSVIEW doen we alles voor talentontwikkeling door inzet van videobeelden. Hiervoor gebruiken we 4 kernwaarden: doeltreffend, eenvoud, betaalbaar en plezier.

Doeltreffend
Bij SPORTSVIEW combineren we organiseren met improviseren voor hetzelfde doel: een tevreden gebruiker. Die doeltreffendheid verbindt ons. We gaan voor een oplossing, linksom of rechtsom. Met een open vizier. We hebben een eerlijke communicatie over de mogelijkheden. Zijn die er echt niet, dan doen we niet alsof. We gaan op onderzoek uit en komen terug met nieuwe kennis. En een oplossing.

Eenvoud
Naar ons idee is techniek ervoor het leven eenvoudiger te maken. We ontwikkelen daarom producten gericht op eenvoud en gemak. Hierover communiceren we in heldere taal en maken we eenvoudige afspraken. Geen opeenstapeling van kosten en langjarige abonnementen. Bij SPORTSVIEW geldt "what you see is what you get". En spreken we klanten persoonlijk aan.

Betaalbaar

Bij SPORTSVIEW vinden we dat talentontwikkeling voor iedereen mogelijk moet zijn, op elk niveau. Daarom wachten we niet tot een idee perfect is, want het is nooit af. Wel moet het beschikbaar en betaalbaar zijn en blijven. We streven ernaar hierin elke dag een beetje beter te worden. Stap voor stap groeien.

Plezier
SPORTSVIEW werkt vanuit plezier en liefde voor de sport en talentontwikkeling. Dat brengen we over op onze klanten, medewerkers en relaties. Hiermee wekken we interesse en enthousiasme voor nog meer talentontwikkeling met plezier. Op het veld, langs de kant en op kantoor. Zo gaan ontwikkeling en plezier hand-in-hand.

Interesse in een baan bij SPORTSVIEW? We zijn altijd op zoek naar mensen die zich herkennen in deze kernwaarden en een relevante bijdrage kunnen leveren aan ons team. Neem contact op via info@sportsview.nl en we bekijken welke mogelijkheden er zijn.

Heeft u vragen over SportsView?

Wij vertellen u graag meer.

Bel 073 6 123 320 Of ga naar onze contactpagina