Over SPORTSVIEW

Een groot hart voor de ontwikkeling van sporttalent

Topkwaliteit beelden

SPORTSVIEW maakt gebruik van een geavanceerde 4K-camera. Een actioncamera met maximale stabilisatie. Met de technologie ontwikkeld door DJI garanderen wij een ongeëvenaarde beeldkwaliteit waarvan je versteld staat. Daarnaast geeft de hoogte van 6 meter een prachtig overzicht waardoor de beelden uitstekend geschikt zijn voor analyse en plezier. Dit samen geeft een maximaal resultaat voor een betaalbare prijs!

Robuust en flexibel

Voor zowel de registratiemast als de camera en de daarbij behorende opberg- en transporttas zijn eersteklas materialen gebruikt die samen met onze producenten en leveranciers zorgvuldig zijn geselecteerd. Deze samenwerking garandeert een innovatief topproduct dat zowel robuust als flexibel is. Gebruiksgemak staat ook hierin voorop.

Samenwerking

Het SPORTSVIEW-syteem is ontwikkeld in samenwerking met de jeugdopleiding van FC Den Bosch. De kennis op het gebied van technisch trainen van deze sportclub vormt de basis voor de toegepaste oplossingen die de registratie biedt. Vanuit deze basis is het systeem doorontwikkeld voor onder andere hockey- en korfbalclubs om ook binnen deze sporten een optimaal resultaat te verkrijgen.

Het team

Talentontwikkeling vraagt om scherpte en aandacht op elk detail, elke dag beter willen worden. De innovatieve en gebruiksvriendelijke beeldregistratie van SPORTSVIEW maakt het mogelijk om betaalbaar en doeltreffend trainingen, teamoefeningen en uiteraard sportwedstrijden te registreren en daarna te analyseren. Altijd bovenop de sport. Uit liefde voor de sport.

 

 

Helwin Teunissen (47): een marathonloper met een sportieve hockeyachtergrond op topniveau. Nauw betrokken bij de voetballerij vanwege een zoon die de jeugdopleiding bij FC Den Bosch volgt. De grondlegger van SPORTSVIEW, een ontwikkeling die is ontstaan vanuit pure passie voor de sport.

Max Janssen (22): met zijn HBO Sportmarketing papiertje op zak en met onvoorwaardelijke liefde voor sport is Max onze rots in de branding. In zijn vrije tijd zelf regelmatig op het voetbalveld te vinden.

 

Heeft u vragen over SportsView?

Wij vertellen u graag meer.

Bel 073 6 123 320 Of ga naar onze contactpagina