Over SPORTSVIEW

Een groot hart voor de ontwikkeling van sporttalent

Het team

Talentontwikkeling vraagt om scherpte en aandacht op elk detail, elke dag beter willen worden. De innovatieve en gebruiksvriendelijke beeldregistratie van SPORTSVIEW maakt het mogelijk om betaalbaar en doeltreffend trainingen, teamoefeningen en uiteraard sportwedstrijden te registreren en daarna te analyseren. Altijd bovenop de sport. Uit liefde voor de sport.

Max Janssen (22): met zijn HBO Sportmarketing papiertje op zak en met onvoorwaardelijke liefde voor sport is Max onze rots in de branding. In zijn vrije tijd zelf regelmatig op het voetbalveld te vinden.

Julien Retmia (24): afstudeerder HBO Sportmarketing en een fanatieke voetbaltrainer binnen de jeugdopleiding van FC Den Bosch en UDI'19. Met een enorme passie voor de voetbalwereld en marketing, heeft hij ook talentontwikkeling enorm hoog in het vaandel. Maar hard werken verslaat altijd nog het talent, indien het talent niet hard wil werken. 

Helwin Teunissen (47): een marathonloper met een sportieve hockeyachtergrond op topniveau. Nauw betrokken bij de voetballerij vanwege een zoon die de jeugdopleiding bij FC Den Bosch volgt. De grondlegger van SPORTSVIEW, een ontwikkeling die is ontstaan vanuit pure passie voor de sport.

Daniella Vrijhof (46): marketeer in hart en nieren die met ruim 12 jaar ervaring als ondernemer weet zij wat er nodig is om solide merken en bedrijven te bouwen. Duurloper die haar grenzen graag opzoekt én verlegt. 

 

Ontwikkelpartners

Het SPORTSVIEW-syteem is ontwikkeld in samenwerking met de jeugdopleiding van FC Den Bosch. De kennis op het gebied van technisch trainen van deze BVO vormt de basis voor de toegepaste oplossingen die de registratie biedt.

Vanuit deze basis is het systeem doorontwikkeld voor onder meer hockey- en korfbalclubs om ook binnen deze sporten een optimaal resultaat te verkrijgen.

Het team van "Preaufessionals" van Preau Sports

Preau Sports biedt als totaalleverancier op het gebied van sport vanaf nu ook de SPORTSVIEW videomast aan. Een team van ervaren “preaufessionals” demonstreert en informeert u met plezier over de SPORTSVIEW videomast als onderdeel van het complete aanbod van duurzame sport-, inrichtings- en trainingsmaterialen. In deze samenwerking staat de complete ontzorging van iedere club centraal. Volle focus op talentontwikkeling door haarscherpe beelden voor video-analyse!

Maak direct een afspraak met een "preaufessional" van Preau Sports: sales@sportsview.nl.

 

 

Analyse & software

Beelden gemaakt met de SPORTSVIEW videomast hebben een perfecte scherpte en bieden het juiste overzicht. Vervorming door stitchen of door het gebruik van een fisheye camera is totaal niet aan de orde. Beelden kunnen direct worden verwerkt in analysesoftware, zoals YourTacticalAnalyst en vele andere apps.

Heeft u vragen over SPORTSVIEW Spectator?

Wij vertellen u graag meer.

Bel 073 6 123 320 Of ga naar onze contactpagina