Over SPORTSVIEW

Een groot hart voor de ontwikkeling van sporttalent

SPORTSVIEW is ontstaan uit liefde en passie voor de sport. Om zo de ontwikkeling van zowel sport als sporttalent te stimuleren. Met een uniek systeem dat te gebruiken is voor iedereen die van sport én van zijn sportclub houdt.

Onze drijfveer
SPORTSVIEW maakt sportwedstrijden toegankelijk voor iedereen. Voor de liefhebber langs de lijn, maar ook voor de professional op het veld. Met SPORTSVIEW creëren we een nieuwe standaard voor sportregistratie. Door bestaande innovatieve technologie te koppelen aan een visie waarbij we de sport beter willen maken, is een systeem ontstaan dat dit realiseert. De liefde en interesse voor de sport is de drijfveer die ons motiveert om iedereen te kunnen betrekken bij sportwedstijden. Zonder nonsens en zonder ingewikkelde constructies doet SPORTSVIEW wat het belooft. Betaalbaar en doeltreffend.

 

Het team

Talentontwikkeling vraagt om scherpte en aandacht op elk detail, elke dag beter willen worden. De innovatieve en gebruiksvriendelijke beeldregistratie van SPORTSVIEW maakt het mogelijk om betaalbaar en doeltreffend trainingen, teamoefeningen en uiteraard sportwedstrijden te registreren en daarna te analyseren. Altijd bovenop de sport. Uit liefde voor de sport.

Stijn Boomaerts: is bezig met zijn laatste half jaar aan de HBO-opleiding: SPECO Sportmarketing. Hij volgt zijn afstudeertraject bij SPORTSVIEW. In zijn vrije tijd is Stijn een aantal keer per week op het voetbalveld te vinden, waar hij in de selectie van V.V. Moerse Boys speelt.

Max Janssen: met zijn HBO Sportmarketing papiertje op zak en met onvoorwaardelijke liefde voor sport is Max onze rots in de branding. In zijn vrije tijd zelf regelmatig op het voetbalveld te vinden.

Anouk Pijnenburg: vanuit de opleiding Marketing en Communicatie loopt ze stage bij SPORTSVIEW. Ze is een echte topper in Marketing en Communicatie en past dit ook met een creatief oog toe. Naast haar opleiding was ze vroeger ook veel te vinden op het hockeyveld en had hier ook veel plezier in.      

Helwin Teunissen: veelzijdige bedrijfseconoom met een sportieve hockeyachtergrond op topniveau. Privé nauw betrokken bij de jeugdopleiding van FC Den Bosch. Als grondlegger van SPORTSVIEW altijd bezig met doorontwikkelen van producten en diensten. Connect met Helwin via LinkedIn.

Daniella Vrijhof: marketeer in hart en nieren die met ruim 13 jaar ervaring als ondernemer weet zij wat er nodig is om solide merken en bedrijven te bouwen. Duurloper die haar grenzen graag opzoekt én verlegt. Connect met Daniella via LinkedIn.

Vind jij het leuker om op het sportveld te staan dan in de collegebanken? Wij zijn op altijd op zoek naar enthousiaste HBO- of MBO-studenten met een relevante opleiding. Interesse? Stuur een korte e-mail met motivatie en CV naar info@sportsview.nl.

Netwerkorganisatie

Het SPORTSVIEW-syteem is ontwikkeld in samenwerking met de jeugdopleiding van FC Den Bosch. De kennis op het gebied van technisch trainen van deze BVO vormt de basis voor de ontwikkeling. 

Als netwerkorganisatie werkt SPORTSVIEW samen met uiteenlopende specialisten. Een greep uit professionals waar SPORTSVIEW graag mee samenwerkt: BIM, PreauSports, SoccerConcepts, Sportchain, Tactalyse en diverse andere professionals.  

 

Analyse & software

Beelden gemaakt met de SPORTSVIEW videomast hebben een perfecte scherpte en bieden het juiste overzicht. Vervorming door stitchen of door het gebruik van een fisheye camera is totaal niet aan de orde. Beelden kunnen direct worden verwerkt in analysesoftware, zoals het SPORTSVIEW platformNACSPORT en vele andere apps.

Boek nu een gratis demo bij uw club. Wij komen graag naar u toe!

Bel +31 73 6 123 320 Of ga naar onze contactpagina