Actueel

Preau Sports en SPORTSVIEW starten samenwerking

maart 2019

Sander de Goede, mede-eigenaar van Preau Sports, licht toe: “Wij richten ons op een brede dienstverlening aan clubs. Een team van ervaren en deskundige “preaufessionals” ontzorgt de facilitair verantwoordelijken, trainers en andere bestuurders. Door het aanbod van duurzame sport-, inrichtings- en trainingsmaterialen van een hoogwaardige kwaliteit tegen een toegankelijke prijs te combineren kan een vereniging doorgroeien naar een hoger niveau. De Sportsview videomast past helemaal binnen deze visie en zien wij dan ook als een waardevolle toevoeging voor onze klanten.”

 

“Ontstaan uit liefde voor talentontwikkeling, zijn we nu toe aan een volgende fase”, vult Helwin Teunissen, eigenaar van Sportsview, aan. “Naast veel enthousiasme bij topsportclubs, krijgen we ook een toenemend aantal aanvragen van clubs op amateurniveau. Die willen we ook de mogelijkheid bieden om eenvoudig met deze complete videomast haarscherpe beelden te maken. In de samenwerking met Preau Sports beogen we een bijdrage te leveren aan de complete ontzorging van iedere club. Volle focus op talentontwikkeling door video-analyse!”.

 

Preau Sports is onderdeel van W&H Sports en gevestigd in Nieuw-Vennep. Waar W&H Sports zich richt op de inrichting van sportaccommodaties, speelpleinen en andere openbare ruimtes, richt Preau Sports zich meer het compleet ontzorgen van sportclubs en -verenigingen. Zo levert Preau Sports trainingsmaterialen, teamwear en innovatieve tech producten, zoals Sportsview.

 

Ga terug naar het actueel overzicht

Meld u nu aan voor gratis demo

Wij komen graag naar uw club toe!

Bel 073 6 123 320 Of ga naar onze contactpagina