NIEUWS RONDOM SPORTSVIEW

Actueel

SPORTSVIEW is constant in beweging. Hier vindt u de laatste nieuwsitems rondom SPORTSVIEW. Wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden, abonneer u dan op onze nieuwsbrief.

Trainers en analisten ontdekken meerwaarde van SPORTSVIEW

januari 2019

Met een korte terugblik op 2018 zijn de reacties door de eerste gebruikers van de SPORTSVIEW videomast opvallend positief. Ook in 2019 maken we het leven van trainers en analisten eenvoudiger door betaalbare, flexibele en doeltreffende videoregistratie. Op elk veld, uit en thuis.

Videobeelden centrale rol voor FC Twente

december 2018

Het vrouwenvoetbal heeft in Nederland een enorme vlucht genomen de afgelopen jaren. Zo ook bij de vrouwen van FC Twente, vijfvoudig landskampioen, waar Rob Kemper en Niels Wigbold werkzaam zijn als video-analisten.

Willem II Voetbalacademie: met SPORTSVIEW beter inzicht in spelersgedrag

december 2018

Bij de Voetbalacademie van Willem II houdt jeugd- en keeperstrainer Thijs van Esch zich onder meer bezig met video-registratie en de mogelijkheden hiervan. De inzet van video wint aan belang binnen de opleiding.

Video ook mogelijk voor amateurclubs 

november 2018

Bij videoanalyse zien we vaak de vandalisme gevoelige videotorens of dure videoregistratiesystemen voor ogen. Het lijkt of videoanalyse alleen weggelegd is voor clubs met voldoende mankracht en ruime budgetten. Het gebruik van video is echter mogelijk voor iedere club. Edwin Slagboom, trainer van tweede klasser SV Marvilde, onderschrijft dit.

Elke thuiswedstrijd van de jeugd gefilmd bij FC Den Bosch

november 2018

FC Den Bosch bevindt zich in een positieve flow, ook de jeugdopleiding. Eén van de belangrijkste ontwikkelingen is de brede toepassing van videoanalyse. Stef Wijlaars, jeugd trainer en assistent HJO, ziet videoanalyse onmisbaar voor elke voetballer en iedere trainer. Een uiteenzetting over praktische oplossingen en heldere doelstellingen.

Heeft u vragen over SPORTSVIEW Spectator?

Wij vertellen u graag meer.

Bel 073 6 123 320 Of ga naar onze contactpagina