NIEUWS RONDOM SPORTSVIEW

Actueel

SPORTSVIEW is constant in beweging. Hier vindt u de laatste nieuwsitems rondom SPORTSVIEW. Wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden, abonneer u dan op onze nieuwsbrief.

Preau Sports en SPORTSVIEW starten samenwerking

maart 2019

Preau Sports biedt als totaalleverancier op het gebied van sport vanaf nu ook de SPORTSVIEW videomast aan. Hiermee is het voor clubs mogelijk om op ieder veld eenvoudig beelden te maken. Zo kan elk team trainingen en wedstrijden vastleggen voor analyse en talentontwikkeling.

Trainers en analisten ontdekken meerwaarde van SPORTSVIEW

januari 2019

Met een korte terugblik op 2018 zijn de reacties door de eerste gebruikers van de SPORTSVIEW videomast opvallend positief. Ook in 2019 maken we het leven van trainers en analisten eenvoudiger door betaalbare, flexibele en doeltreffende videoregistratie. Op elk veld, uit en thuis.

Videobeelden centrale rol voor FC Twente

december 2018

Het vrouwenvoetbal heeft in Nederland een enorme vlucht genomen de afgelopen jaren. Zo ook bij de vrouwen van FC Twente, vijfvoudig landskampioen, waar Rob Kemper en Niels Wigbold werkzaam zijn als video-analisten.

Willem II Voetbalacademie: met SPORTSVIEW beter inzicht in spelersgedrag

december 2018

Bij de Voetbalacademie van Willem II houdt jeugd- en keeperstrainer Thijs van Esch zich onder meer bezig met video-registratie en de mogelijkheden hiervan. De inzet van videoanalyse wint aan belang binnen de opleiding.

Videoanalyse ook mogelijk voor amateurclubs 

november 2018

Bij videoanalyse zien we vaak de vandalisme gevoelige videotorens of dure videoregistratiesystemen voor ogen. Het lijkt of videoanalyse alleen weggelegd is voor clubs met voldoende mankracht en ruime budgetten. Het gebruik van video is echter mogelijk voor iedere club. Edwin Slagboom, trainer van tweede klasser SV Marvilde, onderschrijft dit.

Meld u nu aan voor gratis demo

Wij komen graag naar uw club toe!

Bel +31 73 6 123 320 Of ga naar onze contactpagina