NIEUWS RONDOM SPORTSVIEW

Actueel

SPORTSVIEW is constant in beweging. Hier vindt u de laatste nieuwsitems rondom SPORTSVIEW. Wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden, abonneer u dan op onze nieuwsbrief.

Explore & learn!

Deze 4e jaars Fontys SPECO studenten kiezen voor SPORTSVIEW en gaan de komende maanden samenwerken in een team om hun kennis in praktijk toe te passen

Hoe te starten met videoanalyse? 4 tips:

Videoanalyse biedt veel mogelijkheden en is steeds toegankelijker. Meer trainers en coaches zetten videoanalyse in om spelers zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen

USVV Odysseus'91

Bij deze Utrechtse studentenclub gaat het naast sportplezier, ook om de juiste aandacht en mogelijkheden voor de ontwikkeling van iedere speler. De uitgangspunten Sportsview ondersteunen dit: doeltreffend, betaalbaar en flexibel!

The Dukes gaan van start met de videoanalyse van SPORTSVIEW!

Tijdens het recente Bosch Rugby Weekend is SPORTSVIEW voor het eerst ingezet op het rugbyveld van The Dukes, een flexibele videomast voor een haarscherpe analyse.

Preau Sports en SPORTSVIEW starten samenwerking

Preau Sports biedt als totaalleverancier op het gebied van sport vanaf nu ook de SPORTSVIEW videomast aan. Hiermee is het voor clubs mogelijk om op ieder veld eenvoudig beelden te maken. Zo kan elk team trainingen en wedstrijden vastleggen voor analyse en talentontwikkeling.

Boek nu een gratis demo bij uw club. Wij komen graag naar u toe!

Bel +31 73 6 123 320 Of ga naar onze contactpagina