NIEUWS RONDOM SPORTSVIEW

Actueel

SPORTSVIEW is constant in beweging. Hier vind je de laatste nieuwsitems rondom SPORTSVIEW. Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Videobeelden centrale rol voor FC Twente

10 december 2018

Het vrouwenvoetbal heeft in Nederland een enorme vlucht genomen de afgelopen jaren. Zo ook bij de vrouwen van FC Twente, vijfvoudig landskampioen, waar Rob Kemper en Niels Wigbold werkzaam zijn als video-analisten.

Willem II Voetbalacademie: met SPORTSVIEW beter inzicht in spelersgedrag

10 december 2018

Bij de Voetbalacademie van Willem II houdt jeugd- en keeperstrainer Thijs van Esch zich onder meer bezig met video-registratie en de mogelijkheden hiervan. De inzet van video wint aan belang binnen de opleiding.

Video ook mogelijk voor amateurclubs 

28 november 2018

Bij videoanalyse zien we vaak de vandalisme gevoelige videotorens of dure videoregistratiesystemen voor ogen. Het lijkt of videoanalyse alleen weggelegd is voor clubs met voldoende mankracht en ruime budgetten. Het gebruik van video is echter mogelijk voor iedere club. Edwin Slagboom, trainer van tweede klasser SV Marvilde, onderschrijft dit.

Elke thuiswedstrijd van de jeugd gefilmd bij FC Den Bosch

20 november 2018

FC Den Bosch bevindt zich in een positieve flow, ook de jeugdopleiding. Eén van de belangrijkste ontwikkelingen is de brede toepassing van videoanalyse. Stef Wijlaars, jeugd trainer en assistent HJO, ziet videoanalyse onmisbaar voor elke voetballer en iedere trainer. Een uiteenzetting over praktische oplossingen en heldere doelstellingen.

Sales medewerker gezocht!

26 september 2018

Door de snelle groei van Sportsview zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker! Ben jij die commerciële duizendpoot met een hart voor de sport? Laat het ons dan weten via: helwin@sportsview.nl!

Heeft u vragen over SportsView?

Wij vertellen u graag meer.

Bel 073 6 123 320 Of ga naar onze contactpagina