NIEUWS RONDOM SPORTSVIEW

Actueel

SPORTSVIEW is constant in beweging. Hier vindt u de laatste nieuwsitems rondom SPORTSVIEW. Wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden, abonneer u dan op onze nieuwsbrief.

Hoe meer beelden, hoe beter! Film de hele competitie!

Stel dat de hele competitie wordt gefilmd en geanalyseerd, wat levert dat dan op? Hier vind je vijf bijzondere uitkomsten.

Wat is de beste plek om een wedstrijd te filmen?

Een van de hot topics in videoanalyse land is de discussie van welke positie je het beste een wedstrijd filmt. Op de vraag wat het belangrijkste is bij het filmen van een wedstrijd stond de locatie van waar gefilmd werd met meer dan de helft van de stemmen bovenaan. Voor ons reden om daarop in te zoomen!

Keepers opleiden in Nederland

De rol van de keeper is veranderd en de trainingsvormen hobbelen hier achteraan. Door de tactische veranderingen in het voetbal functioneert de keeper steeds meer als een libero. De keeper wordt geacht het spel te kunnen voortzetten, verleggen of zelfs te kunnen openen.

Hoe te starten met videoanalyse? #10Tips

Hoe start je als club met videoanalyse is een cruciale vraag. Onderstaand 10 tips om eenvoudig, doeltreffend en betaalbaar met videoanalyse te starten.

Drie redenen waarom videoanalyse voetbal leuker maakt!

Dat videoanalyse voetbal beter maakt, is al ruimschoots bewezen en kun je lezen in onze eerdere blogs. Maar dat videoanalyse voetbal leuk maakt is minstens zo belangrijk. Daarom de drie belangrijkste redenen waarom videoanalyse voetbal leuker maakt.

Boek nu een gratis demo bij uw club. Wij komen graag naar u toe!

Bel +31 73 6 123 320 Of ga naar onze contactpagina